tirsdag 26. juni 2007

Moshi

No har vi kome til Moshi i Tanzania der East Africa Cup er. Vi reiste fraa Voi i gaar. For vi reiste fraa Voi fekk vi med oss baade kyrkjebesok, volleyballtrening med CHRISC og middag med biskopen. Mandagen gjekk med til ein spanande tur fraa Voi til Moshi. Vi tok taxi fraa Voi til grensa. Rett for grensa stod ein elefant i vegkanten. Vi provde aa koyre sakte forbi, men elefanten ville den annleis. Han kom mot oss og blafra med oyrene. Sjaforen fekk sett bilen i revers og vi kom oss paa trygg avstand der vi venta i 20 minutt for det kom ein stor buss som eskorterte oss trygt forbi i rasande fart. Pulsen var ganske hog mens det paagjekk, men vi fekk i det minste ein bra historie aa dele med dykk :)

Her i Moshi bur vi saman med alle dei andre teama fraa Norge. I dag blir det innsjekking av alle deltakerlaga, saa vi reiser snart til omraadet der alle deltakarane skal bu for aa hjelpe til med innsjekkinga. I morgon brakar det laust med dei forste kampane. Vi gleder oss til aa treffe laget fraa Yei og heie paa dei!

Takk for forbon og gode tankar.

Helsing teamet

PS! Dersom nokon skulle ha behov for aa kontakte oss er vi tilgjengelege paa 47330234, men berre nodstilfelle. Det er veldig dyrt aa ta i mot samtalar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Anonym sa...

Håper de hugsa å ta bilete!Vi følger spent med og gled oss til ny oppdatering.Alt vel her.