fredag 29. juni 2007

Moshi

Hei alle saman!

Hans Jakob og Elisabeth rapporterar fraa Moshi.
East-Africa-cup gaar flott. Etter ein del hektisk jobbing dagen for og paa aapningsdagen, ser det no ut som det meste flyt greit. Igaar var ein stor dag. Kjell Magne Bondevik, Kjell Markset (Generalsekretaer i KRIK), Tor Elden (Generalsekretaer i Fredskorpset), sportsministeren fraa Tanzania og leiaren i Idrettsforbundet i Tanzania ++ var til stades. Desse heldt eit seminar som dreidde seg om `sport som verktoy for utvikling i aust-afrika`. Det var ein lang foremiddag med forsinka lunsj og taletrengde talarar. Alt munna ut i ein vennskapskamp, der Ingrid hadde kontroll paa hogresida saman med Kjell Magne. Ikkje verst!
Idag rauk laget fraa Sudan ut av B-sluttspelet, med siffera 1-7 mot Chrisc Arua fraa Uganda. VIPane overvar nederlaget, og daa Kjell Magne kom for aa diskutere kampen med oss eteer klampslutt utarta samtalen seg slik:

Kjell Magne: "Ja, vi hadde nok hatt problemer mot disse her."
Ingrid: "Om det er problemer aa tisse her?"
Kjell Magne: "Nei, altsaa aa spille mot disse her!"

Resten av teamet hadde problem med aa halde seg alvorlege. Men Ingrid takla det bra, det samme kan forsaavidt seiast om den tidlegare statsministeren og.

I kveld skal vi ha eit mote med Bjarte, sjefen vaar i KRIK. Det har vorte ein del endringar i forhold til Sudan. Vi kjem ikkje til aa reise til Maridi. Sikkerheita er for daarleg. Mest sannsynleg reiser vi i staden for til Morobo, samme stad som teamet reiste i fjor. Eller til Lanya. Eller muligens begge deler. Desse byane ligg i relativ kort avstand fraa Yei. Den andre endringa er at Across, der vi skulle bu, har skrudd opp prisane til 30 $ natta pr. pers. Vi arbeidar med andre alternativ. Vi vil ikkje reise inn i Sudan for vi er sikre paa at alt er i orden. Og at vi er trygge der. Be om at det maa legge seg til rette for oss.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som om dere har det knall.. Om dere har mulighet så må dere hilse Bjarte fra meg og si at jeg gleder meg stort til bryllupet!! Kos dere videre med Kjell og de andre...

Anonym sa...

HAHAHA!! Fantastisk bra, Ingrid! :D

Christine sa...

Hehe, ej ler so ej rista, Ingrid!! : ) Herlig!!

Kos dokke masse, alle fire! : )

OK sa...

Vyrde HJ, E, I og P!

Det er kjekt å lesa om dagane dykkar sørpå - hald gjerne fram med oppdateringar! Inrgid har utan tvil fått ei historie å fortelja borneborna.

Eg ynskjer dykk alt godt, både i arbeid og fritid.

Mbh (beste helsing, altså) Ole Kristian

Oddrun sa...

Artig artig!

Slått ut mot CHRISC Arua faktisk, de er ganske nystarta eller?

Håper det ordner seg bra med forandring i planene. Guds rike fred og velsignelse for den videre ferden!

Anonym sa...

Hihihi :) Ingrid e kul!

Anonym sa...

Hehe.
Ingrid er bare best!! Really niiice ;o) Som om jeg skulle sagt det selv søs. Pass på deg selv også gleder vi oss til å se deg igjen. KOs dere masse alle fire!
Klem Hilde