fredag 22. juni 2007

Voi

Dagane i Nairobi er over. Vi fekk gjort mykje kjekt. Vi budde paa den norske tomta i Nairobi, der Hans Jakob budde for 5 aar sidan. Kjekt aa sjaa korleis han har hatt det. Andre ting vi gjorde paa, var foelgjande..
  • mating av sjiraffar
  • utsikt fraa toppen av Nairobi Conference Center
  • lunsj paa Java House
  • besoek paa Rosslyn Academy der Hans Jakob gjekk
  • tur til ein utdoydd vulkan, Mt. Longonot
  • + fiksing av ein del aerend

No er vi komen til Voi. Det er her Ingrid budde i 3 mnd for ca 2 aar sidan. Bussturen fraa Nairobi til Voi gjekk fint. Daa vi kom fram moette Edah og Boaz oss. Edah er ei god venninne av Ingrid fraa daa ho gjekk paa foelkehoegskule, og Boaz er mannen hennar. Vi har faatt installert oss paa Scripture Mission her i Voi. I gaar kveld var vi invitert til Edah og Boaz paa middag. God mat, og veldig gjestfrie folk.

I dag har vi vore paa besoek paa skulen der Ingrid var engelsk-laerer. Ungane kjente igjen Madam Wakesho, og Ingrid syntes det var veldig kjekt aa vere tilbake. Det vart eit sterkt moete med Eunice, den laereren ho hadde mest med aa gjere. I kveld er vi invitert paa middag til Agatha og Samson, dei Ingrid budde med daa ho var her.

I morgon skal vi paa Safari. Har allereie sett litt dyr. Sebra, sjiraff, antilope og bavianar. Men det skal bli kjekt aa forhaapentligvis sjaa fleire.

Alle har det bra, helsa er god! Det er godt aa hoeyre at de ber for oss!
Klem fra alle sammen

PS: Gratulerer med bryllupsdagen mamma og pappa!

3 kommentarer:

Kjetil sa...

Kult! Da er dere på plass. Dette blir fett! Håper dere får en fin dag og kooser dere på safari!

Anonym sa...

Takk for helsing! Vi hadde ein fin tur til Gloppestad og her er vi i fin form og trenar ivrig!

Anonym sa...

Kjekt å følge med. Takk for helsinga. Ønskjer god søndag!