torsdag 5. juli 2007

Kampala2

Hei!

I gaar skulle vi eiegentleg reise inn til Sudan, men sidan Per og Hans Jakob var skikkelig daarlege, mest truleg matforgiftning, bestemte vi oss for aa utsette det til laurdag. Det viste seg at flyet var fullt paa laurdag, og vi faar difor ikkje reist inn for enn paa mandag.

Opplegget i Yei med seminara i avansert leiarskap og avansert volleyball vert avlyst, paa grunn av for faa dagar. I staden for vert det to seminardagar, ein der Onesimus (leiar i Sudan) og Edison (paa utveksling i Yei fraa Kampala) skal ha trening forste dagen, og vi i teamet den andre dagen.

Hovuddelen vert i Morobo (der teamet var i fjor), der skal vi ha to seminardagar og ein turneringsdag. Det skal ogsaa arrangerast turnering i Yei, men den skal dei ta seg av sjolve.

Vi er no ganske lei av at programmet endrar seg, og det er slettes ikkje sikkert at dette vert det endelege programmet heller. Det er ikkje saa lett aa faa alt til aa klaffe naar det sviktar i vaar helse, og naar kommunikasjonen til Sudan ikkje er den lettaste.

Dagane i Kampala vert brukt til aa ordne praktiske ting, og ogsaa mykje kortspeling! Helsa er betre, men magane til Per, Hans Jakob og meg gaar stadig sine egne vegar. Ingrid har turens beste mage, og har enno ikkje vore sjuk!

Be om at programmet maa gaa i orden, for betre magar og god stemning i teamet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei! kjekt å lese om ka dokke gjør der nede!! lykke til alle fire jøl om e ikke kjenne dokke alle :) hilsen Oddveig

Anonym sa...

Ingrid har jo ein godt utvikla mage av stein. Godt å høra at den fortsatt virke fra sist gong =)Kjekt å lesa om dokken der nere!

Ann Kristin